News

Poziv za prijavljivanje učešća na treningu Romske mreže za rani razvoj (REYN) – Kvalitet rada u institucijama i servisima koji se bave ranim razvojem

- Blog | ZoricaTrikic

Zadovoljstvo nam je da najavimo da u periodu od 15-17. novembra 2013. godine organizujemo u Budimpešti dvoipodnevnu obuku o kvalitetu rada u institucijama i servisima koji se bave decom ranog uzrasta, kao deo našeg programa ulaganja u kontinuirani profesioalni razvoj članova REYN mreže. Za više informacija o treningu (ciljevima, očekivanim rezultatima i metodologiji) molimo Vas da pogledate dokument koji je pripojen kratkom opisu obuke.

Svi troškovi ishrane, viza, putovanja i smeštaja biće pokriveni od strane Međunarodne Korak po Korak asocijacije (ISSA).

Ukoliko ste član REYNa i praktičar koji radi u predškolskoj ustanovi ili u romskim zajednicama, ili ste predstavnik Ministarstva ili drugog državnog tela odgovornog za unapređivanje kvaliteta rada u ustanovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene ili socijalne zaštite, ili se bavite poslovima zastupanja visokokvalitetnih usluga/ službi za rani razvoj i želite da istražujete i naučite više o tome šta znači kvalitet u ustanovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja/službama i servisima, molimo vas da popunite formular za prijavljivanje (u prilogu) do 14. oktobra i pošaljete ga Zorici Trikić, Program menadžerki i koordinatorki Romske mreže za rani razvoj (REYN), na e-mail: ztrikic@issa.nl.

Prijave koje budu podnesene po isteku roka neće biti uzete u razmatranje.

Napomena: Imajući u vidu da je potrebno da pravovremeno obezbedimo šengenske vize za učesnike kojima bi one bile potrebne, nismo u mogućnosti da produžimo rok za prijavljivanje.

Samo prijave koje dostave članovi REYNa biće uzete u razmatranje; ukoliko još niste postali član mreže, potrebno je da se registrujete slanjem e-mejla na: membership@issa.nl, pre nego što pošaljete svoju prijavu za učešće na obuci.

Napominjemo da će se obuka izvoditi na engleskom i srpskom jeziku u dve paralelne grupe.

Prijave će se razmatrati u Savetodavnoj grupi Romske mreže za rani razvoj i ISSA Timu do 16. oktobra i na osnovu podataka iz prijava biće izabrano maksimum 50 kandidata za učešće na obuci (25 u grupi koja će raditi na engleskom jeziku i 25 u grupi na srpskom jeziku). Ukoliko se prijavljujete za obuku u grupi na srpskom jeziku, Formular za prijavljivanje možete popuniti na srpskom jeziku.

Svi podnosioci prijava biće obavešteni o rezultatima putem elektronske pošte najkasnije do 17 oktobra.

Radujemo se prijemu Vaših prijava i mogućnosti da Vam pružimo jedno inspirativno i uzbudljivo profesionalno iskustvo!
Zorica Trikic
ISSA Senior Program Manager and REYN Coordinator
2 Formular za prijavljivanje- REYN Trening

3 Kratak opis treninga