News

Felhívás REYN tréning – angol vagy magyar nyelven – A tréning témája: Persona Doll előítélet és konfliktuskezelő módszer

- Blog | ZoricaTrikic

Kedves REYN tag!
A REYN hálózat egyik fő célja, hogy tagjainak lehetőséget nyújtson a szakmai fejlődésre. A sikeres októberi éves REYN találkozó és ISSA konferencia után, ahol sok REYN tag vett részt, egy újabb lehetőséget kínálunk, amiben a tagok szakmai kompetenciának fejlesztése a fő cél, kiemelten azon tagoknak, akik a Roma és Traveller (vándorló) gyerekekkel és családjukkal foglalkoznak.
Szeretettel meghívjuk a nemzetközi REYN (Romani Early Years Network) két és fél napos Persona Doll szakmai tréningjére, 2014. december 8-10 között Budapesten. A szakmai tréning részletei (a tréning célja, módszertana) a mellékelt dokumentumban találhatók.
A képzés minden költségét (ellátás, útiköltség és szállás) az ISSA (International Step by Step Association) állja.
A felhívás minden olyan REYN tagnak szól, aki kora gyerekkorral (2-7 év) foglalkozó szakember. A REYN hálózatba való jelentkezés ingyenes és éves tagdíj sincs. Tagnak jelentkezni a magyar REYN hálózatba az alábbi honlapon keresztül lehet: www.reyn.hu. Az angolul tudó jelentkezőket kérjük, hogy a nemzetközi REYN hálózatba is jelentkezzenek a http://www.issa.nl/reyn-member/register. Ha bármilyen problémájuk adódik a regisztrációval, kérjük a membership@issa.nl e-mail címre jelezzék.
A csatolt jelentkezési lapot kitöltve legkésőbb november 10-ig e-mailben kell elküldeni Zorica Trikicnek: ztrikic@issa.nl.
A határidő után beküldött jelentkezési lapokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.
A tréningen párhuzamosan két csoportban zajlik majd a képzés, az egyik angol, a másik magyar nyelven.
A pályázatokat a REYN és az ISSA szakértői csoportja bírálja el november 12-ig. A beérkezett jelentkezések szakmai tartalma alapján 30 ember vehet részt a tréningen (15 magyarul beszélő és 15 angolul beszélő). Amennyiben a magyar nyelvű csoportba jelentkezik valaki, a jelentkezési lapot magyarul is kitöltheti.
Az eredményeket november 13-ig küldjük ki.
Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Zorica Trikic
ISSA senior program menedzser és REYN kordinátor
2. JELENTKEZÉSI LAP
3. A képzés bemutatása